onsdag 5. september 2012

भगवान अरहर

Hvis du nå lurer på hva som står som overskrift, så kommer det til å bli avslørt heeelt til slutt. Men det er ganske så sentralt for dette innlegget. 

Jeg har nemlig skrevet ett slik innlegg før, nå er det bare reiseruta og følget som er litt annerledes. Om bare et par knappe timer reiser en av mine aller, aller beste venninner, Henriette,  til Gardemoen for å fly ut i den store verden. 

- Forrige gang dro hun alene til Uganda, denne gang sammen med David og nå reiser de sammen til India og deretter; hvem vet?! 
- Forrige gang visste jeg at hun kom hjem en gang før jul, nå har de planlagt å være borte til langt over jul, til neste år en eller annen gang. Jeg syns det er knalltøft å gjøre noe sånt, det å reise sånn langt av gårde. Langt hjemmefra, nesten helt alene, og med begrensede muligheter til internett og telefoni. Men jeg vet at dette går bra. Henriette har nemlig reist mye i verden før. er utrolig glad i verden og siden hun sånn ca alltid fryser så tror jeg det skal bli godt å dra steder som holder en gjennomsnittstemperatur som er noe høyere enn her i landet. 

Spesielt siden man ser på dette bildet, når det var rundt -20 hjemme og vi gikk ute i gata en gang for to år siden!

Ganske langt fra dette bildet, hvor det var varmt en gang i september mens vi bodde på Ullevål. Good times. 

Dette er vel noe du kanskje ikke kommer til å savne med det første. Kanskje det fantastiske selskapet, men neppe lesesalen. Selv om det er en ganske bra lesesal. 

Det kommer til å bli en lang høst, og et langt år fram til dere finner ut at dere kommer tilbake igjen. Men jeg gleder meg til å lese om alt som dere finner på, mennesker dere møter, turer dere drar på og land dere besøker. Jeg håper virkelig at dere tar vare på hverandre, koser dere og sender mange postkort hjemover. 

Og helt til slutt, GOD TUR! <3


PS: overskriften skal i allefall være God Tur på hindi, men man vet aldri med google translate. Kanskje det heller står Kuer er kule, boksemat er godt, eller noe så random som takpapp, veggpapp, papp og papir.

1 kommentar:

  1. Kor koselig, tusen takk :D Drar til Jaipur i mårra, så da bi det sikkert nye historia ;) Håpa du har det strålende i nord, kom gjerne på besøk en eller anna plass :D <33

    SvarSlett

Feel Free!