torsdag 1. november 2012

I fjor vs. I år

Det er så store kontraster på livet mitt fra høsten i fjor, til høsten i år at det er på mange måter uvirkelig. Store deler, hele høsten i fjor trivdes jeg ikke på skolen, not at all. Jeg hadde det helt greit, og ble kjent med noen folk og var litt på skolen, men som oftest var jeg ikke der, og gjorde heller ikke mye for å gjøre det bra i fagene mine, eller lese pensum. Derfor er det en veldig stor kontrast til å gå på en skole hvor jeg trives skikkelig godt, hvor jeg faktisk leser pensum(ikke så altfor ofte, men nok til at jeg henger med), sikkert dobbelt så mye sammenlignet med i fjor, og har folk som jeg kan ta kontakt med, møte, og sitte i kantina med. Skolelivet mitt smiler stort til meg for tiden, det er tungt til tider, selvfølgelig, men når jeg kjenner at dette er noe jeg forstår, noe som går an å forstå, da blir jeg glad, spesielt når jeg husker store deler av høsten i fjor som en tung tid, med mange tårer og lange telefonsamtaler hjem.  


Utover det er livet temmelig bra, i går var Helene og jeg på innspilling av Lydverket som jeg nevnte, og holymother så bra det var. Jeg har helt siden min eldste bror virkelig introduserte meg for musikk, vært veldig glad i hip-hop, og da gjerne Norsk, og jeg hadde igrunn glemt det litt av fram til vi satt på Internasjonalen og ventet, og jeg plutselig så RSP. En av mine store hip-hop favoritter fra ungdomstida, og som jeg på mange måter har glemt litt av(shame on me). Derfor var det SINNSYKT digg å høre Kråkesølv(selvfølgelig!), med RSP på laget. Etter sikkert 7 takes, satt det endelig og manmanman, det låt bra, og jeg gleder meg til å se det på Lydverket om én uke. Det morsomste er nok at jeg kommer nok til å være ganske synlig i bakgrunnen av intervjuet med Kråkesølv, så det blir spennende å se hvordan jeg ser ut på skjermen. 

Hvis du lurer på hvem RSP er, så burde du virkelig sjekke ut musikkvideoen under. RSP er ram på å skrive gode tekster, syk på å rappe og formidler budskapet sitt på en utrolig bra måte. 


Det er et stort snev av hverdagslykke etter gårsdagen hos meg, og det ble ikke større og bedre enn at Kråkesølv retweeta meg heller! 

I morgen er det en ny kulturell begivenhet på tapeten, da skal nemlig Helene og jeg på Blå for å høre Matt Corby, og det tror jeg kommer til å bli skikkelig, skikkelig bra! 


1 kommentar:

  1. Som bildet så beskrivanes vis ser det ut som du hadde det litt bra i fjor også.... ;)

    SvarSlett

Feel Free!