mandag 18. mars 2013

Tidlig ute

Siden hver eksamensperiode tilbringes med tynnslitte nerver, usunne vaner, lite søvn og mye lesing tenkte jeg å være litt lur denne våren, og sparke i gang eksamensperioden allerede i mars. Fornuftig, hva? Jeg har lest pittelitt, jeg har laget leseplan som jeg kan krysse ut(beste delen, selvfølgelig!) og jeg skal prøve å være flink fremover. Jeg har jo tross alt et par timer å slå ihjel på togturen hjemover, så da kan man jo likegreit lese litt pensum.  


Livet er veldig fint om dagen, været er fantastisk her i Oslo, jeg har hatt frihelg for første gang på lenge, og det er veldigveldig snart påskeferie. Jeg reiser allerede på onsdags morgen, så det blir en litt lang og god ferie på meg i år, som i fjor. Denne gang har jeg vært en flinkere student, og har litt flere rutiner enn før. Det er så deilig når ting går rett vei, når sola skinner og man har følelsen av at man har en hel holmenkoll-gjeng rundt seg som roper "heiaheiaheia". 

Påskeferie har forresten flere gode ting å by på, først og fremst ferie, avslapping, og kos. Man går jo inn i et slags vakuum de neste to ukene, og vips så er vi i april, og det betyr at det ikke er lenge igjen til Henriette kommer hjem igjen, eller at det snart er bursdagstid, og på nytt reisetid. 
GLEDER MEG med andre ord. 

1 kommentar:

Feel Free!