fredag 7. desember 2012

07:00 (megmegmeg)

De siste tre dagene har jeg stått opp klokken 0700(!!!!!!!!!!!) og jeg syns nesten det fortjener en applaus.  Jeg har jo ikke akkurat det beste ryktet på meg når det gjelder å stå opp tidlig, så det er veldig gøy å faktisk klare å komme meg opp, med litt hjelp naturlig nok, så tidlig på morgenen. Jeg tenkte å photobooth'e meg gjennom dette innlegget, så dere får se litt hva jeg har gjort de siste dagene. 

På vei til bursdagsfeiring og kakekalas. Hadde litt dødtid innimellom og var litt gal. Tror det er fordi jeg ikke har hatt sminke på meg på ... lenge! Vi sier det slik. 


LESESALBILDER! Jeg har levert inn min første mappeeksamen, sittet på lesesalen, laget tankekart på fargeark, tegnet huset mitt med detaljerte rom(husketeknikk), sittet alene på min rekke med lesesalplasser, og fått gløgg i Leiv Vidar kaféen vi har på skolen. 




Nå er jeg litt mer trøtt, svidde nesten rundstykkene mine, har nesten pakket sekken, ladet ipod med ny musikk, og er dødsklar for lesesaldag nummer tre/fire(ute av telling!) denne uken. 


Alt i alt er livet veldig bra om dagen, og om bare tre dager har jeg juleferie, jeg føler at jeg begynner å få litt mer kontroll på pensum og snur tankeprosessen fra "dette kommer jeg ikke til å klare" "jeg kommer til å stryke" og "hæ? skal vi kunne det?!?!" til "dette kan jo kanskje gå bra!", "vi skal jo ikke kunne alt i bibelen heller, vi skal jo bare ha kjennskap til 1-2. Mosebok, Jesaja, Matteusevangeliet og Lukasevangeliet." 

Dette kommer nok til å gå bra, tror jeg. 

1 kommentar:

  1. Gratulerer med levert mappe :D Og med å stå opp tidlig ;) Gløggggg <3

    SvarSlett

Feel Free!